Nielsen blikt terug op transfer naar Club Brugge: Ik zou dezelfde keuze maken

Nielsen blikt terug op transfer naar Club Brugge: "Ik zou dezelfde keuze maken"

26-11-2023 16:31
3

Casper Nielsen trok na een sterk jaar bij Union richting Club Brugge en moest bij de Bruggelingen de nieuwe sterkhouder op het middenveld worden. Dat liep echter anders af voor de Deen, die verre van zeker is van een basisplek. Spijt van zijn transfer heeft hij echter niet.

In het begin van zijn periode bij Blauw-Zwart liet Nielsen zien wat hij in huis had. Echter, naarmate het seizoen vorderde, werd hij geplaagd door blessures en belandde hij op de achtergrond. Ook in het huidige seizoen vindt hij het moeilijk om een vaste basisplaats te veroveren, en zijn invloed is beduidend kleiner dan bij Union.

Ondanks deze uitdagingen blijft Nielsen vol vertrouwen achter zijn keuze voor Club Brugge staan. In een uitgebreid gesprek met Het Laatste Nieuws benadrukt hij dat hij geen spijt heeft van zijn beslissing. "Zelfs met alles wat ik nu weet, zou ik dezelfde keuze opnieuw maken. Ik had meerdere goede opties, maar ik hou van de uitdaging hier", aldus Nielsen.

De 29-jarige Deen speelde in totaal 64 partijen voor Club Brugge. Daarin was hij goed voor negen doelpunten en drie assists.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.