LIVE-Discussie: Seraing komt op gelijk hoogte tegen Jong Genk (gesloten)

LIVE-Discussie: Seraing komt op gelijk hoogte tegen Jong Genk (gesloten)

26-11-2023 13:00 Laatste update: 15:21
2

Jong Genk neemt het in de dertiende speelronde van de Challenger Pro League, thuis op tegen Seraing Utd. Beide ploegen zitten niet in hun sterkste fase. Jong Genk staat op de vijftiende plaats met elf punten, Seraing staat veertiende met twaalf punten.

Jong Genk was aan een sterke reeks bezig, maar daar is weinig meer van over. In de laatste match werd er verloren van rode lantaarndrager SL16 FC. Het werd 3-1 voor de jonkies van Standard. Het is nu aan Jong Genk om zich te herstellen tegen Seraing.

Opstelling Jong Genk: Penders - Caicedo, Manguelle, Kongolo, Martens - Bangoura, Abid - John, Claes, Adedeji-Sternberg - Mirisola

Seraing Utd heeft ook de wind nog niet in de zeilen gevonden. De laatste twee matchen werden allebei nipt verloren tegen Patro Eisden en Beerschot. In beide duels kreeg Seraing een rode kaart te verwerken. Tegen Jong Genk een nieuwe mogelijkheid op punten.

Opstelling Seraing: Sy - Ndiaye, Tshibuabua, Solheid - Kilota, Douane, Sissoko, Métanire - Guillaume, Segbé Azankpo, Lepoint