Kylian tegen Thorgan Hazard: ''Twijfel geen seconde om je onderuit te trappen''

Kylian tegen Thorgan Hazard: ''Twijfel geen seconde om je onderuit te trappen''

25-11-2023 08:15 Laatste update: 10:17
3

Zondag is er een bijzondere wedstrijd in de Jupiler Pro League. Niet alleen staan RSC Anderlecht en RWDM tegenover elkaar, maar ook strijden de clubs van de broers Thorgan Hazard en Kylian Hazard tegen elkaar. Kylian speelt niet vanwege een gescheurde kruisband, maar gaf wel aan hoe hij een wedstrijd tegen zijn broer zou benaderen.

Kylian Hazard benadrukte dat het doel de middelen heiligt. ''Wees maar zeker dat ik geen seconde zou twijfelen om je onderuit te trappen. Eerst alles voor mijn ploeg en na de wedstrijd zijn we weer broers'', vertelde Kylian aan Het Laatste Nieuws.

Zijn broer Thorgan is het daarmee eens. ''Of niet hé. Dat zal toch van jouw gedrag tijdens de match afhangen'', reageerde Thorgan Hazard daarop.

Op de vraag wie de grootste 'smeerlap' op het veld is, gaf één van de broers een duidelijk antwoord. ''Dat ben ik'', aldus Thorgan Hazard.

Anderlecht verdedigt momenteel de tweede plaats in de Jupiler Pro League met 28 punten, terwijl RWDM tiende staat met 17 punten.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.