'RSC Anderlecht en Club Brugge grepen naast jong Belgisch talent Nibombe'

'RSC Anderlecht en Club Brugge grepen naast jong Belgisch talent Nibombe'

23-11-2023 21:47

De voorbije jaren werd het al meermaals een strijd tussen RSC Anderlecht en Club Brugge. Niet enkel op het veld, maar ook daarnaast. Wel vaker strijden beide clubs om dezelfde speler. Ook recent nog ging het tussen beide clubs om de handtekening van Samuel Nibombe.

Bij La Dernière Heure weet men namelijk dat beide clubs het recent nog hadden gemunt op Nibombe, die bijzonder veel indruk maakte in de jeugdelftallen van Sporting Charleroi en bij de U17. Zowel Anderlecht als Club Brugge gingen vol voor Nibombe, maar kwamen van een kale reis terug.

Er was namelijk flink wat buitenlandse interesse in Nimbombe, die ook kon kiezen voor Bayern München, Eintracht Frankfurt, Manchester City, Manchester United, AC Milan, Lille OSC en AS Monaco. Die laatste ploeg werd uiteindelijk zijn nieuwe club.

Bij AS Monaco komt Nimbombe momenteel uit voor de U19 en mocht hij ook al meetrainen met de A-ploeg. Hij speelde tot dusver acht partijen voor de jonge Monegasken.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.