Mazzù blikt terug op speech Bayat bij Charleroi: “De wereld waarin we leven”

Mazzù blikt terug op speech Bayat bij Charleroi: “De wereld waarin we leven”

21-11-2023 14:02

Felice Mazzù, de hoofdtrainer van Sporting Charleroi, blikte terug op de match tussen Charleroi en STVV van 3 september. Charleroi stond voor, maar in de slotfase kwam STVV toch nog op gelijke hoogte, het werd 1-1. Na de match kwam voorzitter Mehdi Bayat een speech geven aan de selectie van De Zebra’s.

Mazzù wordt voorgelegd dat niet iedereen het als een sterk moment interpreteerde toen Bayat kwam speechen bij Charleroi. “Het is een zeer sterke actie en beeld. Het is een positieve actie die ik als hoofdtrainer enorm waardeer”, deelt Mazzù aan DAZN.

Mazzù vertelt verder over zijn relatie met Bayat bij Charleroi. “Ik ken Mehdi net zo goed als jij. Ik denk dat we de relatie hebben waarin we weten wat we van elkaar vinden. En helaas leven we in een wereld waarin mensen hun best hebben gedaan, in snel tempo, om er iets negatief van te maken”, aldus Mazzù.

Mazzù sluit af met een sneer naar de media. “En om datgene dat positief bedoel was toch om te draaien naar iets negatiefs. Om Mehdi in een slecht daglicht te stellen, net als het team en de staf. Om dubbelzinnige artikels en flitsende koppen te creëren. Dat is de wereld waarin we leven”, besluit Mazzù.