Mulder en Simons in discussie over Courtois: “Als het Hazard was, had je gelijk”

Mulder en Simons in discussie over Courtois: “Als het Hazard was, had je gelijk”

20 november - 23:07

Jan Mulder en Timmy Simons gingen een discussie aan rondom de afwezigheid van Thibaut Courtois bij De Rode Duivels. Courtois is op dit moment geblesseerd, maar nam eerder door een conflict met bondscoach Domenico Tedesco, afstand van De Rode Duivels.

Mulder deelde aan Het Laatste Nieuws zijn mening over de situatie van Courtois en Tedesco bij De Rode Duivels. “Aan wiens kant sta ik, ik geloof aan de kant van de trainer. Eerlijk is eerlijk, Thibaut Courtois die vertrok toen plotseling. Maar ja ik weet er ook het fijne niet van”, vertelde Mulder.

Timmy Simons gaf vervolgens aan dat je als bondscoach die strijd niet kan winnen. “Je kan duidelijkheid scheppen en dit is de grens, je moet in gesprek gaan, anders blijft het hangen”, deelt Simons. Mulder reageerde daar direct op door te zeggen dat hij het hier niet mee eens was.

"Weet je waarom ik het niet met je eens ben, omdat het een keeper betreft. Als het Hazard in grootse vorm voorin was geweest, dan zou ik je gelijk geven. Een doelman, Courtois heeft ook wel foutjes gemaakt. Ballen tussen zijn benen door", aldus Mulder.

Simons reageerde daar vervolgens weer op. “Ik zal toch voorstellen om in gesprek te gaan en dan zien hoe je eruit komt. Als dit blijft hangen, dat is nooit goed”, besloot Simons.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.