Matchwinnaar Lukaku na winst Rode Duivels: “Ik ben kalm, gewoon mijn job gedaan”

Matchwinnaar Lukaku na winst Rode Duivels: “Ik ben kalm, gewoon mijn job gedaan”

19-11-2023 21:00 Laatste update: 22:07
15

Romelu Lukaku had maar één helft nodig om de matchwinner te worden namens De Rode Duivels tegen Azerbeidzjan. De spits van De Rode Duivels blikt terug op de 5-0 overwinning, Lukaku wist binnen één helft vier doelpunten te maken. In de rust werd de spits gewisseld en in de slotfase maakte Leandro Trossard het vijfde doelpunt.

Lukaku reageerde kalm voor de camera nadat de spits een zeer overtuigende partij op de mat had gelegd tegen Azerbeidzjan. “Ik ben kalm want ik heb gewoon mijn job gedaan. Ik ben vooral blij voor de ploeg en de spelers”, citeert Het Belang van Limburg Lukaku.

Lukaku vertelde verder dat hij vooral blij is voor zijn ploegmaats bij De Rode Duivels. “Ik ben vooral blij voor de ploeg en de spelers. Voor de meesten onder hen wordt het een eerste groot toernooi. En de manier waarop… De transitie naar de volgende generatie verloopt best goed op dit moment”, besluit Lukaku.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.