Tedesco na groepswinst Rode Duivels: “Weet niet of België favoriet is op EK”

Tedesco na groepswinst Rode Duivels: “Weet niet of België favoriet is op EK”

19-11-2023 20:41
36

Domenico Tedesco, de bondscoach van De Rode Duivels, sprak na de 5-0 overwinning op Azerbeidzjan over de nabije toekomst van De Rode Duivels. Tijdens de EK-kwalificatiematch tegen Azerbeidzjan wist Romelu Lukaku voor de rust vier keer het net te vinden, in de slotfase maakte Leandro Trossard er 5-0 van.

Tedesco vertelt over de volgende stappen van De Rode Duivels na het behalen van de groepswinst in Groep F van de EK-kwalificatie. “Het eerste doel is om te bekijken wat we allemaal goed hebben gedaan. We willen zo voortdoen en die goede punten blijven verbeteren. We kijken natuurlijk ook naar wat minder goed was en beter kan op alle vlakken”, citeert Het Belang van Limburg Tedesco.

Vervolgens wordt Tedesco gevraagd of De Rode Duivels favoriet zijn voor het EK 2024 in Duitsland. “Ik weet niet of België favoriet is op het EK. Ik sta te veraf van de andere teams. Ik kijk niet naar hen. Ik kijk enkel naar ons eigen team, we hebben nog veel werk voor de boeg. Het enige wat ik kan zeggen, is dat de fans altijd mogen dromen: Maar wij moeten nederig blijven en hard blijven werken”, besluit Tedesco.