Mulder lovend over Rode Duivel Lukaku: “Wereldspits, het doet hem zo goed”

Mulder lovend over Rode Duivel Lukaku: “Wereldspits, het doet hem zo goed”

19-11-2023 20:04 Laatste update: 22:07
42

De Rode Duivels wonnen met maar liefst 5-0 van Azerbeidzjan. Romelu Lukaku wist in de eerste helft vier doelpunten te maken. Jan Mulder is vol lof over de spits van De Rode Duivels, de analist vond het jammer dat Lukaku werd gewisseld in de rust. Het vijfde doelpunt werd gemaakt door Leandro Trossard in de slotfase van de EK-kwalificatiematch.

Tijdens de rust tussen De Rode Duivels en Azerbeidzjan was Mulder vol lof over Lukaku. “Ja geweldig, Lukaku is een wereldspits, ik hoop dat hij hem laat staan, dat je de kans hebt op zeven goals. Een spits vindt dat lekker. Meestal halen ze dan zo iemand eruit. Dit is wel voldoende, nee, nee, meer, meer. Het doet hem zo goed, ik zie het aan zijn gezicht”, vertelt Mulder aan Het Laatste Nieuws.

Mulder begreep er alleen niets van dat de verdediging van Azerbeidzjan Lukaku veel ruimte gaf om in te koppen. “Ik zag bij die kopballen hé, ik hoor weleens dat verdedigers ertegenaan moeten staan, ze lieten hem keurig, hij had die bal ook met zijn vork in kunnen koppen”, besluit Mulder over Lukaku.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.