De Bilde over grasmat Rode Duivels: “Drassig en zompig, je zakt er nogal in”

De Bilde over grasmat Rode Duivels: “Drassig en zompig, je zakt er nogal in”

19-11-2023 14:37 Laatste update: 15:23

Gilles Bilde heeft vlak voor de EK-kwalificatiematch tussen De Rode Duivels en Azerbeidzjan een update gegeven over de bespeelbaarheid van het veld. Het veld in het Koning Boudewijnstadion is volgens De Bilde nog verre van optimaal.

De Bilde geeft aan dat het veld nogal wat te wensen overlaat voor de match tussen De Rode Duivels en Azerbeidzjan. “Het ligt er bespeelbaar bij, maar zeker niet optimaal. Het is nogal drassig en zompig, ik ben er net tot aan de rand van het veld geweest. Ik moet zeggen, je zakt er nogal redelijk goed in met je schoenen”, deelt De Bilde aan Het Laatste Nieuws.

De Bilde vertelt verder dat hij verwacht dat de grasmat flink achteruit zal gaan naarmate de match tussen De Rode Duivels en Azerbeidzjan vordert. “Als er straks wat getackeld wordt, gaat dat toch zeker in de tweede helft zijn impact hebben. Maar het is bespeelbaar: dat is het belangrijkste”, besluit De Bilde.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.