Blessurelijst Man United aangevuld: Onana raakt geblesseerd tijdens interland

Blessurelijst Man United aangevuld: Onana raakt geblesseerd tijdens interland

19-11-2023 14:56
1

Bij Manchester United kan hoofdtrainer Erik ten Hag kan nog een naam toevoegen aan de blessurelijst. Doelman André Onana verliet geblesseerd het veld tijdens de WK-kwalificatiewedstrijd van Kameroen tegen Mauritius en is alweer vertrokken naar Engeland.

Dit levert nog meer blessurezorgen voor Ten Hag op. De Nederlandse manager heeft al een groot lijstje met afwezigen. Ook Lisandro Martinez, Tyrell Malacia, Luke Shaw, Jonny Evans, Casemiro, Christian Eriksen, Rasmus Hojlund en Amad Diallo zijn momenteel niet fit. Daarnaast is aanvaller Marcus Rashford geschorst voor de komende Champions League wedstrijd tegen Galatasaray. 

Waar Onana precies last van heeft is niet bekend gemaakt door de Kameroense voetbalbond. Tien minuten voor tijd werd de goalie gewisseld in het gewonnen duel met Mauritius (3-0). Het leek erop dat de sluitpost last had van zijn bovenbeen. 

Verschillende Afrikaanse media melden dat Onana alleen uit voorzorg werd gewisseld en volgende week gewoon zou kunnen spelen in het Premier League duel tegen Everton. De komende dagen wordt een update verwacht.