Tedesco over het veld voor Rode Duivels – Azerbeidzjan: Ons moeten aanpassen

Tedesco over het veld voor Rode Duivels – Azerbeidzjan: "Ons moeten aanpassen"

19-11-2023 13:22 Laatste update: 14:10

Domenico Tedesco, de bondscoach van De Rode Duivels, blikt vooruit op de match tegen Azerbeidzjan. In de laatste oefeninterland tegen Servië moesten De Rode Duivels uitwijken naar Leuven. Dit kwam omdat het veld in het Koning Boudewijnstadion niet in orde was. Tedesco geeft aan dat het veld geen excuus mag zijn voor De Rode Duivels.

Tedesco geeft aan dat hij niet op de hoogte is van de staat van het veld voor de EK-kwalificatiematch tegen Azerbeidzjan. “Ik heb geen specifieke informatie over de staat van het veld in het Koning Boudewijnstadion. Iedereen heeft zijn best gedaan om ons daar te laten spelen. Ik ben er zeker van dat er gedaan is wat nodig was. Je waardeert ieders inzet”, citeert RTBF Tedesco.

Tedesco is ook dankbaar dat De Rode Duivels konden uitwijken naar Leuven. “Alles was perfect in Leuven: een prima veld en goede omstandigheden. Vooral daardoor was de snelheid van onze passes goed. Als het veld zondag minder goed is, kan dat geen probleem vormen. Sorry. We zullen ons moeten aanpassen”, besluit Tedesco.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.