Londen in de ban van Nusa: ‘Spurs zoekt bij Club Brugge aanvallende versterking’

Londen in de ban van Nusa: ‘Spurs zoekt bij Club Brugge aanvallende versterking’

19-11-2023 12:42
53

Antonio Nusa is een van de grote talenten in de Jupiler Pro League. Topclubs uit heel Europa zijn onder de indruk van de jonge winger en een aantal zouden ook concrete interesse hebben in de Noor. Fulham, Chelsea en ook Tottenham hebben zijn naam op hun lijstje staan. 

Football Insider onthulde eerder al dat Nusa in beeld is bij Marco Silva's Fulham ploeg. Ook Chelsea werd al een aantal keer in verband gebracht met de ster van Club Brugge. Football Insider schrijft nu dat er nog een derde Londense club interesse heeft. 

‘Een goedgeplaatste bron heeft Football Insider verteld dat ze waarschijnlijk een bedrag van rond de 34 miljoen euro zullen vragen om Nusa halverwege het seizoen te verkopen’, schrijft de nieuwsdienst. 

‘Club Brugge hoopt dat de interesse van Spurs zal uitmonden in een veiling voor de diensten van de aanvaller, waardoor zijn prijskaartje zal stijgen’, schrijven ze verder. Tottenham is op zoek naar aanvallende versterking in januari na langdurige blessures van Manor Solomon, Richarlison en Ivan Perisic.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.