John Obi Mikel over gesprek Hazard: “Hij zei: ‘Ik heb nu veel geld’”

John Obi Mikel over gesprek Hazard: “Hij zei: ‘Ik heb nu veel geld’”

19-11-2023 12:17
6

In een podcast met Rio Ferdinand onthult John Obi Mikel hoe Eden Hazard hem vertelde dat zijn blessureleed bij Real Madrid te wijten was aan zijn hoge trainingsinspanningen. De voormalige Chelsea-middenvelder getuigt over zijn gesprek met de Belg. 

De voormalige aanvoerder van de Rode Duivels kondigde in oktober zijn afscheid van het voetbal aan. Na zeven jaar bij Chelsea tekende Hazard voor Madrid, maar een groot deel van zijn carrière in de Spaanse hoofdstad werd gehinderd door verschillende blessures.

In Rio Ferdinand Presents Five getuigt Mikel. "Ik sprak hem laatst en hij zei tegen me: 'Mikel, het is niet zo dat ik het niet probeerde’”, aldus Mikel. "Hij zei: 'Toen ik naar Madrid ging, keek ik naar mezelf en dacht: 'Oké, laat ik het proberen, laat ik er wat moeite voor doen. Maar toen kreeg ik blessures, mijn lichaam kon het niet aan’”, gaat de voormalige middenvelder van Chelsea verder.

"'Ik keek ernaar en dacht, weet je wat, ik stop er gewoon mee'. Hij zei: 'Ik heb aanbiedingen gekregen om naar Saoedi-Arabië te gaan, wat moet ik doen? Ik heb nu veel geld, ik heb het geld niet nodig’”, besluit Mikel, geciteerd door TalkSport