‘Fulham zet alles op alles om Nusa in januari te halen bij Club Brugge’

‘Fulham zet alles op alles om Nusa in januari te halen bij Club Brugge’

18-11-2023 11:57
26

Antonio Nusa heeft een rijtje aan topclubs voor hem klaar staan. Het Jan Breydel heeft al een hele reeks scouts mogen ontvangen voor het Noorse talent, en ook Fulham zou interesse hebben in de winger.

Football Insider meldt dat Fulham van plan is om in januari in te zetten op Nusa. Dat zouden vertrouwelijke bronnen aan Football Insider verteld hebben. The Cottagers zijn op zoek naar aanvallende versterkingen in het tussenseizoen en er wordt aangenomen dat ze veel geld te besteden hebben aan de juiste optie.

Nusa is in beeld bij Marco Silva's ploeg en zijn veelzijdigheid staat hoog aangeschreven op Craven Cottage. De 18-jarige kan inderdaad op beide flanken uit te voeten, en lijkt ook een optie te zijn diep in de spits. Chelsea werd al vaak in verband gebracht met een mogelijke transfer en zou nog steeds geïnteresseerd zijn in zijn diensten.

Bronnen vertellen Football Insider echter dat Fulham van plan is om hun rivalen in West-Londen voor te zijn met een deal door hun interesse in de vedette in januari te verstevigen. De club zou bereid zijn om al hun financiële macht te gebruiken om een overstap mogelijk te maken.

Nusa speelde dit seizoen veertien keer in alle competities voor Club Brugge, met drie goals en twee assists. Fulham staat momenteel zestiende in de Premier League en is zes punten verwijderd van degradatiegevaar en is een van de minst scorende ploegen in deze divisie.