Club Brugge wint oefenwedstrijd van Seraing

Thiago en Barberá helpen Club Brugge voorbij Seraing in oefenwedstrijd

16 november 2023 om 19:27

In Westkapelle oefende Club Brugge donderdag tegen Seraing. Blauw-Zwart versloeg de club uit de Challenger Pro League met 2-0.

Na 13 minuten spelen kreeg Vanaken de eerste kans van de partij, maar hij geraakte niet voorbij de doelman van Seraing. In de eerste helft was Club Brugge de baas op het veld, maar het kwam niet tot scoren. 0-0 was de ruststand.

Pas in de tweede helft mocht de man van het scorebord aan het werk. Na een overtreding op Thiago ging de bal op de stip. De aanvaller zette de penalty zelf om. Op goed een kwartier van het einde zette Barberá de 2-0 eindstand op het bord.

Club Brugge in de eerste helft: Jackers, Yameogo, Mechele, Willems, De Cuyper, Balanta, Nielsen, Skoras, Vanaken, Barberá & Thiago.
Club Brugge in de tweede helft: Jackers, Yameogo, Mechele, Willems, De Cuyper, Balanta, Nielsen, Skoras, Homma, Barberá & Thiago.
Wissels: Homma voor Vanaken (’46), Goemaere voor Mechele (’62), Da Silva, Lund Jensen en Granados (’79) voor Balanta, Thiago en De Cuyper, Bisiwu voor Barberá (‘81).

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.