‘Club Brugge heeft 15 miljoen over voor halve Belg Struijk van Leeds United’

‘Club Brugge heeft 15 miljoen over voor halve Belg Struijk van Leeds United’

16-11-2023 17:02
81

Pascal Struijk, de 24-jarige verdediger van Leeds United, geniet interesse van Club Brugge, weet transferjournalist Sacha Tavolieri. Blauw-Zwart heeft 15 tot 18 miljoen euro over voor de diensten van Struijk, meldt de journalist. Struijk is geboren in België, maar heeft de Nederlandse nationaliteit. 

De verdediging van Club Brugge heeft dit seizoen al aardig wat kritiek te verwerken gekregen en in de afgelopen zomerse mercato werd Struijk ook al gelinkt aan Club Brugge. Destijds kwamen beide partijen niet aan de onderhandelingstafel.

Het Engelse YorkshireEveningpost is ook op de hoogte van het gerucht rondom Struijk en Club Brugge. Het nieuwsplatform uit Leeds gelooft niet dat Leeds United midden in het seizoen open staat om sterkhouder Struijk te laten vertrekken naar Club Brugge, ook niet voor 15 miljoen euro.

Leeds United is erg tevreden met de diensten van Struijk centraal in de verdediging. Leeds United staat op dit moment derde in het Engelse Championship. Struijk kan rekenen op een basisplaats en heeft 11 maanden geleden een nieuw contract getekend. Struijk heeft nog een contract tot de zomer van 2027 bij Leeds United.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.