Bondscoach Stojkovic na Rode Duivels: “Misschien wel gelijkspel verdiend”

Bondscoach Stojkovic na Rode Duivels: “Misschien wel gelijkspel verdiend”

16-11-2023 17:17

Dragan Stojkovic, de bondscoach van Servie, blikte terug op de oefeninterland tegen De Rode Duivels. Op bezoek in België verloor Servië met 1-0. De bondscoach zag het als een goede oefeninterland, maar dacht toch dat Servië meer had verdiend tegen De Rode Duivels.

Stojkovic begon zijn verhaal door de waarde van de oefenmatch tussen De Rode Duivels en Servië te benadrukken. “Het was een goede trainingswedstrijd voor beide ploegen voor de volgende EK-kwalificatiewedstrijd. We hebben een paar andere jongens kansen kunnen geven. Dat heeft mij meer duidelijkheid gegeven voor de match van zondag tegen Bulgarije. Ik heb meer info om mijn beslissingen te nemen. Ik denk dat hetzelfde geldt voor Domenico Tedesco”, citeert Het Nieuwsblad Stojkovic.

Servië kwam erg vroeg op achterstand tegen De Rode Duivels, toch was Servië meerdere malen erg dicht bij de gelijkmaker. “Ik denk dat we over de hele match misschien wel een gelijkspel verdienden. We troffen de paal en de lat en hadden nog verschillende mogelijkheden. Maar België heeft gewonnen en daar feliciteer ik hen voor”, besluit Stojkovic.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.