Ook teleurstelling bij Tedesco na winst Rode Duivels: Begrijp me niet verkeerd

Ook teleurstelling bij Tedesco na winst Rode Duivels: "Begrijp me niet verkeerd"

16-11-2023 16:26 Laatste update: 17:08
1

Domenico Tedesco, de bondscoach van De Rode Duivels was zeer te spreken over zijn experimentele opstelling tegen Servië. De Rode Duivels wisten in Leuven met 1-0 te winnen, toch was er wel iets dat Tedesco ook betreurde in de oefeninterland.

Tedesco legt uit wat hij toch wel erg jammer vond tijdens de oefeninterland tussen De Rode Duivels en Servië. “Het feit dat er geen publiek was, vind ik spijtig. Begrijp me niet verkeerd. Ik was heel blij en dankbaar dat we hier in Leuven konden spelen. Maar voetbal gaat over de fans. Zij zijn het belangrijkste. We hielden een open training en het regende keihard. Dat was echt spijtig voor hen”, citeert Het Belang van Limburg Tedesco.

Tedesco hoopt dan ook dat De Rode Duivels zondag tegen Azerbeidzjan weer in een vol Koning Boudewijnstadion kunnen spelen. “Het is voor de fans dat we willen spelen en winnen. Ik hoop dat het zondag in het Koning Boudewijnstadion als vanouds wordt. Dat we fans iets kunnen teruggeven”, besluit Tedesco.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.