Degryse over Standard op Antwerp: “Beetje hetzelfde als Club Brugge op Union”

Degryse over Standard op Antwerp: “Beetje hetzelfde als Club Brugge op Union”

15-11-2023 11:28 Laatste update: 12:34
19

Het gaat niet al te best met Standard en Carl Hoefkens. Na een deugddoende overwinning tegen RSC Anderlecht zag het er even rooskleurig uit, maar ondertussen hebben Hoefkens en co twee keer verloren en één keer gelijk gespeeld in de Jupiler Pro League

De 6-0 nederlaag in Antwerp baart toch zorgen. Ook in de VTM-voetbalpodcast ‘vier-nul’ stellen ze vragen bij de vorm van Standard.  Aster Nzeyimana, Frank Boeckx, Marc Degryse en Jarno Bertho zitten rond de tafel. Ze stellen zich de vraag hoe het mogelijk is dat de prestaties tegen Club Brugge en RSC Anderlecht zo ver weg lijken. “Het verschil tussen matchen thuis en uit mag niet zo groot zijn”, geeft Marc Degryse aan. “Als je alleen maar motivatie vindt in een kolkend Sclessin, dan moet je je eigenlijk schamen.”

“Ik snap wel dat een ploeg die nog moet groeien op verplaatsing minder punten haalt, maare hert verschil mag niet zo groot zijn”, gaat Marc Degryse verder. “Je gaat naar Antwerp, je weet wat je kunt verwachten … en dan zo slap voor de dag komen? Dat is eigenlijk een beetje hetzelfde verhaal als Club Brugge op Union. Op gebied van mentaliteit was dat gewoon een nul", besluit Degryse.