“In de verdediging heeft Standard te weinig reflexen en discipline”

“In de verdediging heeft Standard te weinig reflexen en discipline”

15 november - 11:05

De 6-0 nederlaag op het veld van Antwerp kwam hoe dan ook hard binnen bij Standard. Carl Hoefkens verschoot van wat hij op het veld zag en ook in La Tribune denken stellen ze vraagtekens bij de prestatie van de Rouches. 

Standard, momenteel op de negende plaats, beleefde haar zwaarste nederlaag in twee jaar. "Verdedigend zag ik een ploeg die geen structuur heeft om zich in te ontplooien. Net als het gebrek aan intensiteit. In de verdediging heeft het team te weinig reflexen bij elkaar”, klinkt het bij analist, Swann Borselino, in La Tribune. “Er is geen verdedigende discipline.” 

Ook Philippe Albert stelt vragen bij de prestaties van Standard. Volgens de voormalige RSC Anderlecht-man moet er ook iets veranderen: "Als je in de positie van Standard staat, kan je je start niet zomaar weggooien." 

Cécile De Gernier ziet wel licht aan het einde van de tunnel. "Er zitten enkele kwaliteitsspelers in de ploeg. Noah Ohio scoort voor Oranje U-21. Het is de moeite waard om zijn vertrouwen te herstellen”, geeft ze aan. “En laten we William Balikwisha niet vergeten. Je hoeft niet een hele selectie te veranderen.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.