'Herboren Isco krijgt na negen Man of the Match-titels al een nieuw contract'

'Herboren Isco krijgt na negen Man of the Match-titels al een nieuw contract'

15-11-2023 09:10
1

Real Betis heeft er dit seizoen een geweldige voetballer bij in de naam van Isco. De aanvallende middenvelder leeft weer helemaal op na zijn frustrerende laatste jaren als bankzitter bij Real Madrid. Betis gaat zijn goede spel én gedrag belonen in de vorm van een miljoenaanbieding, melden Relevo en Mundo Deportivo.

Real Betis geloofde afgelopen zomer als één van de weinige clubs in een opleving van Isco. De 38-voudig Spaans international betaalt het vertrouwen dubbel en dwars terug. In dertien wedstrijden werd hij al negen keer verkozen tot Man van de Wedstrijd. Daarmee is Isco één van de absolute smaakmakers van La Liga. Volgens Relevo en Mundo Deportivo ligt er een sterk verbeterd contract tot medio 2026 klaar voor Isco, die afgelopen zomer voor één seizoen tekende.

Naast zijn geweldige prestaties op het veld, is hij ook een voorbeeld voor de rest van de groep in de kleedkamer, schrijven de Spaanse media. Betis-trainer Manuel Pellegrini heeft Isco al meerdere keren geprezen om zijn gedrag. Daarnaast hield Isco rekening met de financiële situatie van Betis toen hij arriveerde. "Hij leverde geen problemen op, hij kwam met absolute normale salariseisen", aldus Pellegrini.

Het huidige contract van de Spanjaard bevat een afkoopclausule van zo’n 10 miljoen euro. De bedoeling is dat deze ook wordt verhoogd, wat eventuele interesse van andere clubs af moet schrikken.  

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.