Belgische voetbalbond bevestigt: duel tegen Servië gaat door in Leuven

Belgische voetbalbond bevestigt: duel tegen Servië gaat door in Leuven

14 november - 23:30 Laatste update: 23:41
3

Wat gevreesd werd, is nu door de Belgische voetbalbond ook bevestigd. De Rode Duivels zullen hun oefeninterland tegen Servië niet afwerken in het Koning Boudewijnstadion. Den Dreef, het stadion van OH Leuven, vormt woensdagavond het decor.

Via haar officiële kanalen heeft de bond dat nieuws aangekondigd. Door de overvloedige regenval is het veld op de Heizel simpelweg onbespeelbaar gebleken. Dinsdagavond kwamen de aangeduide scheidsrechters op inspectie. Zij hebben de stekker uit het oorspronkelijke plan getrokken. Gelukkig had de Belgische bond  proactief een zoektocht gestart naar een ander stadion. Leuven schoot al snel te hulp.

Jammer genoeg betekent dat wel dat er geen supporters aanwezig kunnen zijn. Aangezien het zo kort dag is, kan de veiligheid niet gegarandeerd worden. Alle mensen die een ticketje hadden gekocht, zullen hun geld terugbetaald krijgen binnen de dertig dagen, staat er te lezen in het officiële bericht. De EK-kwalificatiepartij tegen Azerbeidzjan, die aanvat op zondag om 18u, staat tot nader order nog steeds gepland in het Koning Boudewijnstadion.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.