Meijer (Club Brugge) valt geblesseerd uit bij Jong Oranje, niet inzetbaar

Meijer (Club Brugge) valt geblesseerd uit bij Jong Oranje, niet inzetbaar

14-11-2023 19:05 Laatste update: 19:15
5

Bjorn Meijer, de 20-jarige linkervleugelverdediger van Club Brugge, is geblesseerd geraakt bij Jong Oranje. Meijer heeft het kamp van Jong Oranje moeten verlaten, medisch onderzoek heeft uitgewezen dat de verdediger niet inzetbaar is voor de beloften van Nederland. Dit is een tegenvaller voor Club Brugge, Meijer kampte in het begin van het seizoen ook al met een blessure. 

OnsOranje heeft via de officiële kanalen gemeld dat Meijer geblesseerd is geraakt, er wordt geen vervanger opgeroepen voor de verdediger van Club Brugge. Jong Oranje speelt in de komende periode tegen Gibraltar en Zweden in de strijd om plaatsing voor het EK.

Verdere bekende namen bij Jong Oranje zijn: Ruben van Bommel, de zoon van Mark van Bommel. Ian Maatsen, de linkervleugelverdediger die met Burnley en Vincent Kompany kampioen werd in het Engelse Championship. En Noah Ohio, de 20-jarige spits van Standard.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.