Castagne over situatie met Courtois bij Rode Duivels: “Heb al genoeg gezegd”

Castagne over situatie met Courtois bij Rode Duivels: “Heb al genoeg gezegd”

14-11-2023 17:30
2

Timothy Castagne heeft een interview gegeven aan RTL. De Franstalige zender was benieuwd naar hoe hij ondertussen kijkt op het kleine relletje binnen de nationale ploeg met Thibaut Courtois. De Rode Duivel geeft alvast aan dat dit ondertussen wel gepasseerd is. 

“Hoe dan ook is het met of zonder Courtois een verschil … Het is logisch dat we hem liever in de kern hebben. Want ja … Ik denk dat ik de vorige keer al genoeg heb gezegd zeker”, zegt Castagne al lachend. 

“Ik denk dat die situatie uiteindelijk wel zal geregeld worden met de coach en dan zien we wel. We zullen er allemaal samen wel nog over praten, maar het is niet mijn plaats om er nu nog eens over te praten”, geeft Castagne toe. 

Er wordt Castagne gevraagd of hij spijt heeft van dit allemaal uiteindelijk gezegd te hebben. “Ik denk inderdaad dat het gewoon niet de juiste timing was. Hij was geblesseerd en we moesten ons ook nog kwalificeren.” 

“Of hij boos was? Wel ja het is wel normaal dat hij niet zo tevreden was, maar het is ergens ook logisch als je dat soort zaken - die een beetje uit hun context gegrepen waren - later leest.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.