Frutos over problemen Standard: ‘Match tegen Anderlecht verborg de situatie’

Frutos over problemen Standard: ‘Match tegen Anderlecht verborg de situatie’

14-11-2023 17:29 Laatste update: 18:42
2

Het is volgens Frutos de hoogste tijd dat er iets verandert. Volgens de voormalige spits kan je - Standard zijnde - niet met dergelijke cijfers ten onder gaan. Frutos gelooft dat er problemen sluipen in de club en dat deze opnieuw zichtbaar zijn geworden. “De overwinning tegen Anderlecht vertroebelde de situatie een beetje”, geeft Frutos aan.  

“Die overwinning toonde meer verlangen dan spel. Je ziet geen ploeg die kan domineren. Standard slaapt en weet niet wanneer ze wakker worden. Maar het is zorgwekkend, er zijn veel acties waarbij de spelers niet weten waar ze zich moeten positioneren en niet weten wat ze moeten doen”, gaat Frutos verder in La Tribune

“Ik ben verbaasd over Carl Hoefkens, die zegt dat het me niet uitmaakt tegen wie we spelen. Zijn team is niet in staat om te spelen zoals hij dat wil”, besluit Frutos aan de tafel. Standard staat momenteel op een negende plek in het klassement met zeventien punten. Dat is precies de helft van het totaal van de leider Union Saint-Gilloise.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.