Ngoy tevreden met selectie U21 en hoopt op meer: “Rode Duivels sowieso het doel”

Ngoy tevreden met selectie U21 en hoopt op meer: “Rode Duivels sowieso het doel”

14-11-2023 17:13

Afgelopen weekend verloor Nathan Ngoy nog met 6-0 in Antwerp, deze week moet hij dit verlies van zich afschudden om zich volledig op de U21 van de Rode Duivels te focussen. Le Soir ging in gesprek met Ngoy na zijn eerste selectie voor de jonge Duivels. 

Samen met Cisse Sandra is Ngoy van Standard een van de twee nieuwe aanwinsten in de U21-selectie voor de kwalificatiewedstrijden voor Euro U21 2025 tegen Schotland en Spanje. Ngoy, die dit seizoen in negen van de veetien competitiewedstrijden van Standard begon, werd voor zijn prestaties beloond met een oproep voor de U21-selectie.

"Ik ben blij, het is lang geleden dat ik hier ben geweest", zei Ngoy dinsdag op een persconferentie in Tubize. "Ik hoorde een paar dagen eerder van mijn selectie en ik ben blij om terug te zijn bij de mensen met wie ik in het verleden heb gespeeld”, aldus de speler van Standard. 

“Het is goed voor de toekomst en het moedigt me aan om op deze manier door te gaan”, gaat Ngoy verder. De verdediger hoopt dat zijn eerste cap voor de U21's een stap is richting de Rode Duivels. "Dat is sowieso het doel", klinkt het. "Door hier te zijn en de Rode Duivels elke dag te zien, wil ik nog harder werken. Ik ben ook blij om een aantal spelers te zien die ik ken en die al bij het seniorenteam spelen.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.