‘RSC Anderlecht is dicht bij overeenkomst Japanse jeugdinternational Goto’

‘RSC Anderlecht is dicht bij overeenkomst Japanse jeugdinternational Goto’

14-11-2023 16:12 Laatste update: 17:42
11

RSC Anderlecht is dicht bij een overeenkomst met de 18-jarige Japanse spits Keisuke Goto. Paars-wit zag ook in de afgelopen zomerse transferperiode al achter de handtekening van Goto aan. Anderlecht heeft nu bijna een overeenkomst met de 1m91 lange jeugdinternational, weet Het Laatste Nieuws.

De naam van Goto viel ook in de zomerse mercato al bij Anderlecht, naast RSCA stond Goto ook op de radar bij Chelsea, Ajax en PSV. Als de deal tussen Goto en Anderlecht doorgezet wordt, dan is de verwachting dat Goto eerst voor de RSCA Futures uit gaat komen. 

Goto speelt op dit moment in de J2 League, de tweede klasse van Japan. De spits speelt voor de club Júbilo Iwata. In een totaal van 32 matchen was Goto afgelopen seizoen goed voor zeven doelpunten, daarnaast leverde Goto eenmaal een assist op een ploegmaat. Júbilo Iwata eindigde als tweede en promoveerde naar de eerste klasse.

Goto heeft op dit moment volgens transfermarkt een transferwaarde van 250.000 euro. De spits heeft nog wel een langlopend contract bij Júbilo Iwata. Het contract van Goto loopt door tot 31 januari 2027. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.