Spelers van Deinze boycotten training na ontslag Grosjean

Boycot van spelers-KMSK Deinze na ontslag hoofdtrainer Grosjean

13 november om 20:20
Laatste update: 13 november om 20:28

De spelers van KMSK Deinze zijn een boycot gestart nadat hoofdtrainer Marc Grosjean ontslagen is. Een deel van de spelersgroep is dusdanig ontevreden over de beslissing van de club dat zij besloten om niet te gaan trainen, weet Het Laatste Nieuws. Voordat er een nieuwe T1 wordt gevonden neemt assistent-trainer Hans Somers het roer over bij Deinze.

Het was feest bij Deinze nadat de ploeg afgelopen zaterdag op bezoek bij de RSCA Futures met 1-3 won. Deinze staat vierde in de Challenger Pro League op slechts drie punten afstand van koploper Zulte Waregem. Toch bleken de huidige resultaten van Deinze niet goed genoeg.

De clubleiding van Deinze deelde het volgende over de reden van het ontslag van Grosjean. “De gezamenlijke beslissing van investeerder ACA Football Partners en het bestuur van KMSK Deinze om de samenwerking te beëindigen, is genomen met als doel KMSK Deinze naar een hoger niveau te tillen, met de ultieme ambitie om naar 1A te evolueren.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.