RSCA Futures verliezen van KMSK Deinze

RSCA Futures verliezen thuis van KMSK Deinze in de Challenger Pro League

11 november 2023 om 22:10
Laatste update: 11 november 2023 om 22:58

De RSCA Futures hebben thuis met 1-3 verloren van KMSK Deinze. Deinze kwam via een eigendoelpunt van Amando Lapage op voorsprong. Lennart Mertens wist er vervolgens nog twee bij te maken. Namens de RSCA Futures deed Tristan Degreef iets terug in de slotfase.

De match tussen de RSCA Futures en Deinze ging redelijk gelijk op, qua doelpogingen en balbezit was de match erg in evenwicht. In de 34e minuut kwam Deinze op voorsprong via een eigendoelpunt van Lapage.

Na de rust gingen de RSCA Futures op zoek naar de gelijkmaker. De gelijkmaker werd niet gevonden door de jonkies van RSC Anderlecht. Aan de andere kant wist Mertens wel het net te vinden. Binnen drie minuten wist de 31-jarige spits tweemaal te scoren. De RSCA Futures deden in de 90e minuut nog wat terug via Tristan Degreef maar dit bleek onvoldoende.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.