De Sart na Gent – Anderlecht: “We waren 97% van de match gewoon baas”

De Sart na Gent – Anderlecht: “We waren 97% van de match gewoon baas”

12-11-2023 23:23
6

Julien De Sart, de middenvelder van KAA Gent, blikt terug op het 1-1 gelijkspel tegen RSC Anderlecht. Paars-wit kwam op bezoek in de KAA Gent Arena en volgens De Sart had Gent de match eigenlijk altijd moeten winnen.

De Sart geeft aan dat Gent volgens hem bijna de volledige match in handen had tegen Anderlecht. “We waren 97% van de match gewoon baas. Fysisch, technisch, tactisch: alles was op punt”, deelt De Sart via de officiële kanalen van Gent.

De Sart vertelt verder dat alles verder op wieltjes liep bij Gent tegen Anderlecht. “Tot aan die penalty die ze kregen – quasi hun enige offensieve actie vandaag. Onze dominantie hebben we echter niet vaak kunnen overzetten in veel kansen. De laatste pass ontbrak vaak”, besluit De Sart.

Door het gelijkspel van Gent en Anderlecht heeft Union SG afstand kunnen nemen in de Jupiler Pro League. De koploper heeft nu een gat geslagen van zes punten met Anderlecht en zeven punten met Gent.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.