Klopp krijgt excuses van Toulouse: We hebben de verkeerde locatie gekozen

Klopp krijgt excuses van Toulouse: "We hebben de verkeerde locatie gekozen"

12-11-2023 17:41

Toulouse heeft hun excuses aangeboden aan het adres van Liverpool naar aanleiding van de lawaaiige persconferentie afgelopen donderdag. De Franse fans maakten een hoop kabaal na de overwinning in de Europa League en dat stoorde trainer Jürgen Klopp enorm.

De Duitse trainer was niet te spreken over de persconferentie vanwege de duidelijk hoorbare supporters. 'Wie had het idee om de persconferentie hier te houden? Dat zal een heel interessante vraag zijn', sneerde Klopp. Hij kon de vragen van de journalisten niet verstaan, omdat de persco in een soort partytent buiten het stadion gehouden werd. En de supporters die de overwinning vierden, konden deze tent makkelijk bereiken.
 
Toulouse schreef naar aanleiding van de reactie van Klopp een excuusbrief aan Liverpool. Algemeen directeur Olivier Jaubert geeft daarin toe dat de locatie van de persconferentie een foute keuze was. Volgens de UEFA beschikte het stadion van Toulouse over een te kleine zaal om een persconferentie te houden. Daarom werd de nababbel verhuisd, meldt Jaubert aan RMC Sport.
 
De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een 3-2 overwinning voor Toulouse. Hiermee klommen de Fransen naar plek twee in Poule E van de Europa League.