Geraerts haalt uit na onverwacht verlies van Schalke 04: Dit is onacceptabel

Geraerts haalt uit na onverwacht verlies van Schalke 04: "Dit is onacceptabel"

11-11-2023 13:33
2

Karel Geraerts weet na twee competitiezeges op rij weer wat verliezen is. In het duel tegen SV Elversberg kreeg Schalke 04 een dreun te verwerken en ging het met 1-2 onderuit. Achteraf was Geraerts bijzonder kritisch.

Schalke moest al snel achtervolgen en keek tegen een 0-2 score aan. Het wist nog wel een aansluitingstreffer te scoren en domineerde na de rust, maar een gelijkmaker zat er niet meer in voor Geraerts en zijn jongens. "Dit was niet op het optreden dat we wilden, dit is onacceptabel", gaf Geraerts aan bij Sky Deutschland.

"Ik ben niet blij", ging de ex-coach van Union verder. "We geven hen de eerste twee goals cadeau en de reactie van mijn ploeg kwam veel te laat. Het was simpelweg niet genoeg", aldus een bijzonder ontevreden Geraerts.

Door de nederlaag blijft Schalke in de buurt van de gevarenzone staan. Het staat momenteel op een vijftiende plek in de stand met dertien punten na dertien wedstrijden.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.