De Boeck voor Union – Kortrijk: “Net als tegen Cercle en Club een tactisch plan”

De Boeck voor Union – Kortrijk: “Net als tegen Cercle en Club een tactisch plan”

09-11-2023 19:46
3

Glen De Boeck, de hoofdtrainer van KV Kortrijk, gaat zondag met De Kerels op bezoek bij koploper Union SG in de Jupiler Pro League. De Boeck gelooft niet dat Union onklopbaar is, maar de hoofdtrainer begrijpt dat de spelers van Union op een wolk leven.

De Boeck vertelt dat Kortrijk voorbereid zal zijn op het treffen met Union SG. Toch ziet De Boeck ook dat zijn selectie een zware klap heeft gehad na het overlijden van chefkok Stefaan Vanloocke. “Niemand is onklopbaar, net als tegen Cercle en Club zullen we uiteraard een tactisch plan hebben. De voorbereiding werd vandaag dan wel verstoord door de tragische gebeurtenis binnen onze groep. Maar we zullen gaan voor wat we waard zijn”, deelt De Boeck via de officiële kanalen van Kortrijk.

De Boeck weet dat Union in zeer goede doen is. De koploper van de Jupiler Pro League won al zes matchen op rij. “De spelers van Union leven uiteraard op een wolk. Ze krijgen zolang de reeks van opeenvolgende overwinningen duurt telkens een dubbele premie… Ja, we zullen tactisch en mentaal klaar moeten zijn”, besluit De Boeck.