Torunarigha content bij Gent: “Probeer te groeien als ‘rustige’ leidersfiguur”

Torunarigha content bij Gent: “Probeer te groeien als ‘rustige’ leidersfiguur”

07-11-2023 19:46
1

Jordan Torunarigha heeft de smaak te pakken bij KAA Gent. De 26-jarige verdediger maakte indruk tijdens de 1-3 overwinning op bezoek bij Sporting Charleroi. Torunarigha is blij met zijn huidige vorm, maar baalde van het tegendoelpunt in de absolute slotfase.

Torunarigha is erg te spreken over zijn vorm bij Gent. Torunarigha voelt zich op zijn plek bij De Buffalo’s onder leiding van Hein Vanhaezebrouck. “Ik voel ook heel veel vertrouwen van de coach en het team. Daarnaast probeer ik ook te groeien in mijn rol als 'rustige' leidersfiguur”, citeert Het Nieuwsblad Torunarigha.

Die nieuwe rol bij Gent bevalt Torunarigha goed. “Ja, ik hou hier wel van. Met Wata - zo noem ik hem altijd - en Kandouss verloopt de samenwerking uitstekend. Wata was vorig seizoen de beste verdediger bij Kortrijk en ook Ismaël speelde altijd heel sterk met Union in de duels tegen ons”, besluit Torunarigha.

Voor Gent wacht aankomende donderdagavond de Conference Leaguematch tegen Breidablik in IJsland. Gent gaat aan kop in Groep B en kan tegen Breidablik opnieuw uitstekende zaken doen in de Conference League.