Joos bij Extra Time: “Mag ik provoceren? Liever Doku of Hazard op de linkerwing?”

Joos bij Extra Time: “Mag ik provoceren? Liever Doku of Hazard op de linkerwing?”

07-11-2023 17:16 Laatste update: 17:18
25

Filip Joos en Gert Verheyen gingen tijdens Extra Time de discussie aan of Jérémy Doku, de revelatie van Manchester City, beter is dan Eden Hazard. Joos startte de discussie, maar Verheyen vond het nog te vroeg om hierover te kunnen oordelen.

Joos startte de vergelijking tussen Doku en Hazard. “Mag ik provoceren? Is Doku, als hij dit niveau aanhoudt, geen blessures, heb je dan liever dit type dan Eden Hazard op de linkerwing? Is hij moderner als voetballer?”, vraagt Joos via Sporza.

Verheyen vond het nog te vroeg om de vergelijking te trekken tussen Doku en de voormalige kapitein van De Rode Duivels. “Eden is beter, ik vind dat te vroeg Filip, vraag dat nog eens binnen twee jaar. Het is wel zo, met hoe betere spelers je samenspeelt, hoe beter je wordt. Elke dag opnieuw op training met die topspelers, ja daar ga je zelf in mee”, aldus Verheyen.

Doku maakte het afgelopen weekend veel indruk bij Manchester City. Doku was goud waard voor Manchester City dat thuis met 6-1 won van AFC Bournemouth. Doku wist eenmaal te scoren en maar liefst vier assists af te leveren.