Goots voor Porto – Antwerp: “Had meer versterkt moeten worden voor punten in CL”

Goots voor Porto – Antwerp: “Had meer versterkt moeten worden voor punten in CL”

07-11-2023 15:52
2

Patrick Goots, de clubicoon van Royal Antwerp FC, blikt vooruit op de Champions Leaguematch tussen Antwerp en FC Porto. Goots verwacht dat The Great Old het erg lastig gaat krijgen in Porto.

Goots gelooft dat het een pittige uitdaging gaat worden voor Antwerp in Porto. Volgens Goots had Antwerp zich meer moeten roeren op de afgelopen zomerse mercato. “Met wat geluk zit er misschien een puntje in, maar de ploeg had eigenlijk meer versterkt moeten worden in de zomer als ze punten wilden halen in de Champions League”, citeert Het Laatste Nieuws Goots.

Goots weigert om slechts het negatieve te zien van de Champions Leaguematch tussen Porto en Antwerp. “Hoe dan ook is dit een leuke ervaring voor de club. Het kan een vergiftigd geschenk geweest zijn, maar ze moeten nu vooral genieten en proberen nog iets te halen”, aldus Goots.

Antwerp heeft de punten hard nodig als de club verder wil in Europa. Antwerp behaalde tot nu toe 0 op 9 in de groepsfase van de Champions League. Barcelona gaat aan kop met 9 punten, Porto volgt met 6 punten en Shakhtar staat derde met 3 punten.