Conceição voor Porto – Antwerp: “Wordt een andere match dan in België”

Conceição voor Porto – Antwerp: “Wordt een andere match dan in België”

06-11-2023 21:44

Sérgio Conceição, de hoofdtrainer van FC Porto blikt vooruit op de aankomende Champions League-match met Royal Antwerp FC. Conceição kende een teleurstellende generale repetitie, er werd met 0-1 verloren tegen hekkensluiter Estoril. Conceição was vooral kritisch op de efficiëntie van Porto.

Conceição vertelt waar voetbal volgens hem om draait voor Porto – Antwerp. “Voetbal draait om efficiëntie. Goals scoren en er geen slikken. Kijk naar de heenmatch in Antwerpen. We hadden in de eerste helft twee of drie grote kansen, maar scoorden niet. Na rust deden we dat wel, en eigenlijk hadden het er nog meer kunnen zijn”, citeert Het Laatste Nieuws Conceição.

Conceição is er zeker van dat de match tussen Porto en Antwerp nu anders gaat verlopen. “We werken te weinig af voor hetgeen we creëren. En dan maakt het niet uit of we in de Champions League of gewone competitie spelen. We hebben Antwerp geanalyseerd, en ik ben er zeker van dat het een andere wedstrijd wordt dan in België. Het is aan ons om de wedstrijd in handen te nemen en te winnen”, besluit Conceição.