Weergaloze Doku reageert na Man City – Bournemouth: “Erg trots, zo gemakkelijk”

Weergaloze Doku reageert na Man City – Bournemouth: “Erg trots, zo gemakkelijk”

04-11-2023 21:21
3

Jérémy Doku kende een onvergetelijke voetbalavond bij Manchester City. De Rode Duivel wist eenmaal te scoren en leverde vier assists af in de 6-1 overwinning tegen AFC Bournemouth. Doku vertelt dat het eigenlijk heel gemakkelijk is bij Manchester City.

Doku vertelt dat het helemaal niet zo moeilijk is om te excelleren bij Manchester City. “Ik ben erg trots, in dit team is het zo gemakkelijk, er is zo veel beweging. Iedereen is top, als je met top spelers speelt is het gemakkelijk om de juiste pass te vinden en de juiste tijd te vinden om iets te doen”, deelt Doku via de officiële kanalen van Manchester City.

Doku deelt verder dat hij de juiste balans vond in de match tussen Man City en Bournemouth. “Eerlijk, vandaag, ik wist wanneer ik moest gaan en ik vond de juiste balans vandaag. Dat was eigenlijk het belangrijkste. Ik verbeter iedere dag, tijdens de training sessies, ik kan het al zien. Al mijn assists waren anders, dat is iets goeds, als het maar een assist is, dan ben ik blij”, besluit Doku.