'Stap naar Engeland lonkt voor Dumfries,:Inter zoekt opvolger bij Club Brugge'

'Stap naar Engeland lonkt voor Dumfries,:Inter zoekt opvolger bij Club Brugge'

03-11-2023 08:40
2

De kans is aanwezig dat Denzel Dumfries komende zomer wordt verkocht door Internazionale. Dat zou gevolgen kunnen hebben voor Club Brugge. Tajon Buchanan zou wel eens de vervanger van Dumfrues kunnen worden.

Inter zit nog altijd in financiële problemen en kan door de goede vorm van de Nederlander steeds meer geld vragen. Twee Premier League-clubs zitten op het vinkentouw, aldus La Gazzetta dello Sport.

Dumfries wordt al vaker gelinkt aan een transfer, aangezien hij één van de spelers is waar Inter veel geld voor kan vangen. De Italiaanse club zit al een aantal jaar in financiële problemen en zal spelers moeten verkopen om dit op te lossen. Wat betreft Dumfries werden Manchester United en Chelsea vorig jaar al gelinkt aan de Nederlander en die clubs zouden nog steeds interesse hebben.

De Nederlander moet een bedrag opleveren van meer dan veertig miljoen euro, wil Inter overgaan tot verkoop. Mocht het daadwerkelijk tot een transfer van Dumfries komen, dan hebben de Milanezen ook al een vervanger op het oog. Tajon Buchanan van Club Brugge moet dan de overstap maken naar Italië.