Deila zoekt stabiliteit: “Club Brugge scoort veel doelpunten ... maar in periodes

Deila zoekt stabiliteit: “Club Brugge scoort veel doelpunten ... maar in periodes"

02-11-2023 11:59
5

Na een deugddoende overwinning tegen rivaal Antwerp, heeft Club Brugge nog een Antwerpse scalp binnengehaald. Een 0-6 overwinning op het veld van Beerschot zorgt voor een gevoel van optimisme binnen de club.

Trainer Ronny Deila had ongetwijfeld door dat het twee belangrijke partijen waren voor een Club Brugge dat duidelijk op zoek was naar haar vorm. Deila is dan ook erg tevreden na de winst in de Croky Cup. "We hebben een goede prestatie neergezet, we waren ook goed voorbereid”, klinkt het bij de Noor op Sporza

Deila merkte op dat de flanken op volle toeren draaiden bij Club Brugge. “We hebben hen pijn gedaan op de flanken en goed verdedigd. We waren ook heel efficiënt, zeker in de eerste helft”, gaat Deila verder.  

“Ik ben onder de indruk van de jongens. In de tweede helft konden we ook nog enkele spelers inbrengen die nog niet zoveel gespeeld hebben. Dat is ook goed”, getuigt de Noorse trainer van Club. “Het is een mooie dag voor ons. De goals geven vertrouwen. Wij scoren veel goals, maar in periodes. We moeten proberen om dat geregelder te doen."