Pérez erg blij met bekerkwalificatie bij KV Oostende: Dat maakt me heel gelukkig

Pérez erg blij met bekerkwalificatie bij KV Oostende: "Dat maakt me heel gelukkig"

01-11-2023 10:49
1

Dinsdagavond wist KV Oostende met 2-0 te winnen van KAS Eupen in de Beker van België. Oostende-coach Stijn Vreven had maar liefst negen wijzigingen in zijn basiself doorgevoerd. Daniel Pérez opende al na enkele minuten de score en reageert na afloop op de overwinning.

Oostende begon aan de wedstrijd met een tweespitsensysteem. Iets wat Pérez naar eigen zeggen wel ligt. "Het is altijd aangenaam om met twee spitsen te voetballen, want dan voel je je ploegmaat steeds in de rug of naast je. Ik voelde me met Luis Hartwig meteen heel comfortabel", klinkt het bij Pérez in Het Nieuwsblad.

KVO kent een moeilijke seizoenstart in de Challenger Pro League en staat slechts op de voorlaatste plaats met 8 op 30. Toch was het geloof in een overwinning tegen Eupen groot. "We beseften dat we met onze kwaliteiten en dankzij ons wedstrijdplan kans op de zege maakten", zegt Pérez.

De 21-jarige Venezolaan was blij met zijn tweede doelpunt in evenveel bekerwedstrijden. "De voorzet van Cedric Van Daele kwam gemeten bij mij in de box, waardoor ik de kans kreeg om de bal over de verdediger naar de benedenhoek te koppen. Dat ik met mijn goal kon bijdragen aan de kwalificatie maakt me heel gelukkig", zegt Pérez.