Hoefkens (Standard) is hard na nederlaag op Gent: “Wil ik nooit meer zien”

Hoefkens (Standard) is hard na nederlaag op Gent: “Wil ik nooit meer zien”

30-10-2023 13:25
8

Carl Hoefkens, de coach van Standard, bleef teleurgesteld achter na de 3-1 nederlaag van de Luikenaren in Gent. Voor speeldag twaalf hadden de Rouches een 13 op 15 kunnen pakken onder Hoefkens, maar Gent breekt deze mooie reeks. Hoefkens reageert op RTBF.

Het was ongetwijfeld pijnlijk om aan te zien. Hoefkens zag zijn elftal in zeven minuten tijd in elkaar zakken. Drie doelpunten in zeven minuten tijd. Het leek wel op het trucje dat Standard op de vorige speeldag had geflikt tegen RSC Anderlecht. “De eerste helft was erg ingewikkeld voor ons, we hadden niet slechter kunnen spelen," verklaarde Hoefkens in een persconferentie na de wedstrijd. 

“Dat wil ik nooit meer zien. Ik was boos, gefrustreerd, het was helemaal niet ons voetbal”, gaat Hoefkens verder. “Ik wilde een reactie zien in de tweede helft, zowel individueel als collectief. Het was een belangrijke wedstrijd na onze recente goede resultaten, en we deden niets goed in de eerste helft”, getuigt Hoefkens. “Misschien als onze tweede penalty erin gaat, kunnen we iets unieks bereiken, maar Gent heeft hun overwinning 100% verdiend."