Vandenhaute na verlenging Fredberg: “Anderlecht komt sterker dan ooit terug”

Vandenhaute na verlenging Fredberg: “Anderlecht komt sterker dan ooit terug”

28-10-2023 11:11
100

Jesper Fredberg heeft zijn contract bij RSC Anderlecht verlengd. Wouter Vandenhaute liet zich op de webstek van paars-wit uit over de Deense CEO.

Vandenhaute haalde Fredberg een jaar geleden naar de club. “Toen ik een jaar geleden in gesprek raakte met de toen nog onbekende Jesper Fredberg, viel het me onmiddellijk op hoe hard hij geloofde in het potentieel van RSC Anderlecht. In de vele gesprekken nadien, overtuigde Jesper mij dat hij de man kon zijn om ons opnieuw mee aan de top te brengen.”

Volgens Vandenhaute heeft Fredberg zich al getoond bij Anderlecht. “In de crisissituatie van vorig seizoen toonde hij zijn kwaliteiten en zijn brandende ambitie. Na de succesvolle zomermercato was de conclusie duidelijk dat Jesper zijn toekomst in de komende jaren in Brussel ziet. Deze contractverlenging is dan ook het logische gevolg.”

Anderlecht zal sterker dan ooit terugkomen, weet Vandenhaute. “De samenwerking tussen Jesper Fredberg, Kenneth Bornauw (CEO Non Sports) en de rest van het team is intussen zo stevig dat ik ervan overtuigd ben dat Royal Sporting Club Anderlecht sterker dan ooit zal terugkomen.”