Topper tussen Lommel en Zulte onbeslist, KV Oostende blijft in kelder

Topper tussen Lommel en Zulte onbeslist, KVO blijft in kelder van 1B

27 oktober 2023 om 22:08

In de Challenger Pro League werden twee wedstrijden afgewerkt. Lommel en Zulte Waregem speelden tegen elkaar en KV Oostende nam het aan de kust op tegen Patro Eisden. Lommel en Zulte speelden 1-1 gelijk, bij KVO-Patro Eisden vielen er geen goals: 0-0.

Lommel-Zulte Waregem 1-1
De wedstrijd begon een kwartier later door het verkeer. In de eerste helft werd er niet gescoord. Vlak na rust was het Zinho Gano die de score opende en de uitploeg op voorsprong bracht. Tien minuten later stonden de bordjes alweer gelijk dankzij Arthur Sales. De topper bleef ook op een 1-1 gelijkspel steken. Zulte staat nog steeds eerste met twintig punten en Lommel volgt op één punt.

KV Oostende-Patro Eisden 0-0
KV Oostende staat in de kelder van het klassement en heeft dringend punten nodig. De wedstrijd begon met een grote kans voor Patro Eisden, maar deemsterde vervolgens weg. Uiteindelijk werd er niet gescoord en was de eindstand een droge 0-0. KVO staat nog steeds voorlaatste met acht punten. Patro Eisden telt zestien punten en staat zesde.