'Feyenoord wil 45 miljoen euro voor Gimenez en Tottenham Hotspur heeft interesse'

'Feyenoord wil 45 miljoen euro voor Gimenez en Tottenham Hotspur heeft interesse'

27-10-2023 09:45 Laatste update: 09:55
2

Fabrizio Romano heeft in zijn liveshow op Youtube een boekje opengedaan over Feyenoorder Santiago Gimenez. In de video die de titel draagt 'de waarheid over Santi Gimenez', vertelt de Italiaanse transferexpert onder andere over het bedrag dat Feyenoord wil zien en de meest geïnteresseerde club.

Al aan het begin van de video vertelt Romano zijn bevindingen. "Ik heb gehoord dat er 45 miljoen euro nodig is om Gimenez los te weken bij Feyenoord", vertelt de transferexpert over de Mexicaan. Gimenez heeft nog een contract tot 2027 en dus zijn de Rotterdammers ook in een positie waarin ze de hoofdprijs kunnen vragen. Eerder werden er veel verschillende bedragen genoemd, waarbij Feyenoord akkoord zou gaan met een transfer van Gimenez.

De zaakwaarnemer van Gimenez sprak zich na zijn heldenrol ook uit over een mogelijke transfer van zijn speler. De belangenbehartiger vertelde in gesprek met Tutto Mercato dat onder andere Tottenham Hotspur en Real Madrid geïnteresseerd waren. Romano bevestigt dat nieuws, wat betreft de Engelse club. "Vorig jaar greep Spurs mis bij Arne Slot en Gimenez. De scouts van Tottenham volgen de Mexicaan nog altijd op de voet."

Toch vertelt ook Romano dat er op dit moment nog niks concreets loopt rondom Gimenez. Het blijft vooralsnog bij het volgen door scouts en de interesse bij topclubs intern. Gimenez maakt internationaal en nationaal indruk door zijn prestaties bij Feyenoord. De Mexicaan maakte dit seizoen al vijftien doelpunten in elf officiële wedstrijden.