Clement herenigd met oude bekende bij Rangers? ‘Paul Mitchell dé kandidaat’

Clement herenigd met oude bekende bij Rangers? ‘Paul Mitchell dé kandidaat’

25-10-2023 18:12

Philippe Clement trok na een korte sabbat naar Rangers FC. De voormalige trainer van onder andere Club Brugge en KRC Genk verliet AS Monaco en ging het avontuur aan in Glasgow. Volgens IbroxNoise zou Clement een oude bekende meenemen naar Rangers. 

Rangers streeft ernaar om halverwege november een nieuwe Director of Football aan te stellen. Klinkt het in IbroxNoise. De coach hebben ze al in de vorm van Clement, nu lijkt de zoektocht volop ingezet om ook een nieuwe sportief directeur te vinden. 

Volgens de site zou Paul Mitchell, die eerder in Monaco al samenwerkte met Clement, de grote kandidaat zijn voor de vacante positie. We lezen dat Clement maar al te graag herenigd zou worden met Mitchell. Beide heren kennen elkaar goed en Clement is het type trainer dat zich liever niet verliest in de zaken waarmee een sportief directeur zich normaliter bezighoudt. 

Rangers-fans blijven, en dat schrijft IbroxNoise verder, in veel opzichten gewend aan de 'Dick Advocaat' dagen van weleer, waar de manager de belangrijkste man was die met nieuwe spelers omging, ze bekeek, onderhandelde en ze uiteindelijk overtuigde. ‘Als hij liever een pak boven zich heeft dat zich met dat soort zaken bezighoudt, des te beter’, lezen we in IbroxNoise.