Van Bommel lijkt naar FC Porto: “Antwerp moet eerlijk en realistisch zijn”

Van Bommel lijkt naar FC Porto: “Antwerp moet eerlijk en realistisch zijn”

24-10-2023 16:14
1

Royal Antwerp FC neemt het woensdag in de Champions League op tegen FC Porto. Mark van Bommel gaf een persconferentie voor de clash in het kampioenenbal.

Van Bommel liet zich uit over tegenstander FC Porto. "Met drie punten ben ik uitermate tevreden. (lacht) Maar zo makkelijk is het niet. Je kan ook niet tevreden zijn als je verliest zoals in Barcelona. We moeten eerlijk en realistisch zijn. Had je vorig seizoen rond deze tijd tegen mij gezegd dat we kampioen zouden spelen, de beker zouden winnen en ons zouden kwalificeren voor de Champions League, dan had ik gezegd dat dat moeilijk zou worden.”

Van Bommel weet dat de selectie de mindere resultaten in Europa voelt. “Natuurlijk hebben de slechte resultaten in de Champions League een impact op de groep, dat is nu eenmaal zo. Maar op dit niveau, waar je soms op kwaliteit wordt geklopt, kan je verliezen. Ik zoek geen excuses, maar het is wel zo. En hadden we tegen Shakhtar gewonnen, dan hadden we bij wijze van spreken de vlag uitgehangen", citeert Het Nieuwsblad.