Dessers meteen trefzeker onder Clement: De sfeer was ongelooflijk

Dessers meteen trefzeker onder Clement: "De sfeer was ongelooflijk"

22-10-2023 13:52
2

Zaterdag kende Philippe Clement een geslaagd debuut als kersvers manager van Rangers FC. Zijn ploeg wist met 4-0 te winnen van Hibernian FC. Oude bekenden Nicolas Raskin en Cyriel Dessers waren allebei trefzeker voor hun team. Na afloop reageerde Dessers op het resultaat en het debuut van zijn nieuwe manager.

Dessers is opgetogen met de komst van Philippe Clement en de speelstijl die hij op de mat wil brengen. "De manager wil dat we veel energie uitstralen, hoog druk zetten, agressief spelen en vooruit spelen", zegt Dessers op de officiële kanalen van de club. "Het is iets waar ik zelf van hou. Ik groei stilaan naar mijn beste niveau", voegt hij toe.

Ook de atmosfeer zat meteen goed bij het debuut van Clement. "De sfeer was ongelooflijk. De coach zei het al bij de rust dat we de fans echt achter ons hadden en we dezelfde energie moesten blijven tonen", klinkt het bij Dessers.

De Nigeriaanse spits was zelf ook trefzeker. Hij trapte in minuut 79 de 4-0 tegen de netten, goed voor zijn tweede treffer van het seizoen in de Premiership. "Het was een ongelooflijke bal van Todd Cantwell. Ik ben erg blij met mijn goal", besluit de spits.