Deila (Club Brugge): Het spijt me voor de jongens, is mijn verantwoordelijkheid

Deila (Club Brugge): "Het spijt me voor de jongens, is mijn verantwoordelijkheid"

21-10-2023 23:32
52

Ronny Deila, de hoofdtrainer van Club Brugge, reageert zeer teleurgesteld na de 1-0 verliespartij uit bij KV Kortrijk. Namens Kortrijk vond Isaak Davies het net, Club Brugge kwam niet tot scoren. Namens Blauw-Zwart schoot Andreas Skov Olsen een penalty hoog over.

Deila geeft uitleg hoe het kan dat Club Brugge verliest op bezoek bij Kortrijk. “Hetzelfde als de afgelopen wedstrijden. Zij krijgen één kans en het is een doelpunt, het doelpunt valt uit het niets, maar zo is voetbal. In de tweede helft probeerden we door te drukken, we waren veel op hun helft. We kregen een penalty maar die schoten we ook niet binnen”, vertelt Deila aan Het Laatste Nieuws.

Deila hoe de verliespartij tegen Kortrijk binnenkomt bij Club Brugge. “Uiteindelijk is het teleurstellend, zeker de situatie waarin we ons nu bevinden. We hebben veel matchen waarbij we de dominante ploeg zijn, maar uiteindelijk gaat het om doelpunten maken en dat hebben we vandaag niet gedaan”, aldus Deila.

Deila geeft aan dat hij het vooral spijtig vindt voor zijn spelers bij Club Brugge. “We zijn erg teleurgesteld, het spijt me voor de jongens, ze verdienen zo veel meer. Het is mijn verantwoordelijkheid, we willen hieruit raken, er zit zo veel kracht in deze groep. We zitten nu op de bodem en daar moeten we ons uit gaan vechten”, besluit Deila.